Prilikom posjeti našoj web stranici, možemo prikupiti i obraditi i neke podatke o Vama:

  • Kontakt informacije, osobni podaci i Vaša e-mail adresa, popunjavanjem obrazaca na našoj web stranici, što uključuje informacije koje ste nam pružili postavljanjem pitanja ili komentara, a putem obrasca za kontakt.
  • Od Vas bismo mogli zatražiti određene informacije u slučaju da sudjelujete u nagradnoj igri ili promociji koja je sponzorirana od strane našeg poduzeća.
  • Ako ste nas kontaktirali, postoji mogućnost da ćemo voditi evidenciju o korespondenciji koju sa Vama imamo.
  • Mogli bismo od Vas zatražiti da popunite anketu koja se koristi za potrebe istraživanja, iako nemate obavezu da na to pristanete.

Sve prikupljene informacije se koriste u onu svrhu zbog koje su kod nas ostavljeni, ili u neku drugu svrhu navedenu na mjestu prikupljanja ili u ovom Dokumentu o privatnosti.

Podatke bismo mogli iskoristiti kako bismo odgovorili na Vaše upite i zahtjeve, poboljšali naš nivo usluge i unaprijedili sadržaj naše web stranice; kako bismo Vam pružili savjete i korisne informacije ili Vas obavijestili o novim proizvodima; kako bismo Vas obavijestili o novostima koje se tiču naše kompanije, poput otvaranja novih radnih mjesta, novih proizvoda i usluga; kako bismo Vas zamolili za mišljenje o našem poduzeću i uslugama, kao i u svrhu svojih internih potreba.

Naše poduzeće će iskoristiti Vaše osobne podatke isključivo u svrhu zbog koje su prikupljeni, ili u neku drugu svrhu koja je zakonom dozvoljena.

Naše poduzeće može koristiti cookies (kolačiće) kako bi učinila Vaš boravak na našoj web stranici ugodnijim iskustvom.

Kolačići (cookies) su male datoteke, sastavljene od niza slova i brojeva, koje web serveri pohranjuju na Vaše računalo. Oni omogućavaju vlasniku web stranice da Vas razlikuje od ostalih posjetitelja web stranice. Kolačići se ne mogu izvršiti kao kod, niti se mogu koristi za distribuiranje virusa, a ne mogu se ni iskoristiti za pristup Vašem računalu. Mi ne možemo imati pristup informacijama na Vašem računalu čak iako se naši kolačići nalaze na njemu.

Ukoliko izaberete da ne ostavite nikakve osobne podatke kada to od Vas bude traženo, možda nećete biti u mogućnosti da sudjelujete u određenim aktivnostima na ovoj web stranici, a možete također ograničiti usluge i posebne ponude koje Vam možemo pružiti.

Naše poduzeće nikada neće podijeliti Vaše osobne podatke sa trećim osobama.

Za sva pitanja i komentare, molimo Vas da nam se obratite putem KONTAKT OBRASCA ili nas pozovite telefonom.